Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanka


Träskor

Jag hade träskor
därför att det var modernt
jag var inne då
nittonhundrasjuttiotvå
aldrig mera vandra så.




Bunden vers (Tanka) av tankamann
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-27 13:44



Bookmark and Share


  crypticbard
awesome read. trends come and go. and then never like that again. fantastic insight.
2022-04-27
  > Nästa text
< Föregående

tankamann
tankamann

Senast publicerade
Klimatpoesi
Träskor
Apriltanka
* Se alla