Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPAT 28 APRIL 22

FÖRBJUDEN FRUKT

Jag vandrade vilsen
njöt din förbjudna frukt,
läppjade källans vatten.

bjöd mig in
värmde mig
delar förfruset
föraktet

Jag har vandrat vilsen
efter du bjöd mig in.
Till din kärleks grotta,
i lyckans trädgård.
gemenskapsband

Bosse 28 april 2022.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bossepoet från Österbotten
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-04-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten