Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets blomstrande ros


Den tidlösa rosens blomstrande härlighet

sjunger i stillhetens tysta ärlighet

I existensens levande lågor

brinner alla ytliga frågor 

Klarhetens friska regn

sköljer bort den trista askan

Med ansktet vänt mot visdomens ljus

faller skuggorna bakom och allt är som det är

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-29 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP