Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärpa

doften av
solens vita strålar
en iskall skärpa
i luften

när man en gång
känt på verkligheten
kan man aldrig
ge den tillbaka




Fri vers av AinoM
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-01 14:18



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna fina text som får mig att rysa. Funderar vidare på hur man känner på verkligheten... Kram /Grubbelmia
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

AinoM

Senast publicerade
Topologi
Skärpa
Törst
* Se alla