Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DINA VÄNNER FRÅN PUTIN!

 

Jag har dessa rader i fredsgruppen "WORLD" för trots att det inte finns någon sådan fysisk delegation här på internet finns det fortfarande människor som försöker det omöjliga att underteckna ett fredsavtal, och inte en gas- och territoriumaffär.

 

FÖR DINA VÄNNER FRÅN PUTIN!

"Jag önskar dig - lycka och kärlek,

Och nya prestationer och lycka till,

Att bli varje år

Andligt rikare!

Låt krigets åska ge vika för lyriska sånger,

Och på jorden kommer den onda kampen att upphöra,

Och det ska finnas bröd och frid i varje hus.

Och i varje hjärta finns en tyst bön ...

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-05-02 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP