Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel steg

Alla kan göra

Fel

I livet

Ord sårar djup

Pröva

istället

Uppmuntran

Glädje spridare

Låt alla 

Varma ord

Falla ned

Över 

Livets väg

Ge god tid

Tänka

Vad är 

Mest värdefullt

I livet

Vara vänner

inte låta

Felsteg

 Bli

Stängda dörrar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-02 13:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-05-03

  alicja lappalainen VIP
Oratio est argentum, silentium est aureum
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP