Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.05.03 tisdag


Ekots rapporter

Som ekots rapporter om kriget
drömmer jag mina nätter förgäves
det kommer dagar efter
Jag ser dem som ett radband
alla olika
men alltid lika intensiva

Krig raderar alltid ut
det viktiga
det meningsfulla
Man har förklarat
i ekots rapporter

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-04 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP