Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen bleknar bort

Livet bär

Ibland på sorgen

Förlora någon

Eller förlora sig

Själv

Svart målat

Sorgen är tung

Svårt blicka fram

Allt bleknar

Sakta bort

Ljuset kommer tillbaka

Dagarna blir längre

Finner sina tidlösa spår

Av en spirande

Längtan

Väntande

På värdigt liv

Vakna upp

Till tro allt

Blir bra igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-05 12:48



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
TIDEN LÄKER ALLA SÅR
2022-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP