Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BROR FYLLER 5 maj, han hette Stig.

SÄRBEHANDLAT

Varför
onödiga tankar.

när världen hade
förblivit svartvit
ringde du på dörren
i samma stund

medvetandecentrat förskjöts

Mötet
Apollo 13 katastrofen.

skeendet kunde troligen
förändrats
ifall vi aldrig kysst varandra

© Bosse 5 maj 2022.




Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-05-05 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten