Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
America you don’t really want to go to war. America its them bad Russians. Them Russians them Russians and them Chinamen. Allen Ginsberg


Snart är det natt

läser Ginsberg

tiden

står stilla ändå




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-06 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP