Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker att anpassa mig.


Jag försöker verkligen att le och skratta
Men du måste förstå att det är svårt
Jag försöker se glad ut och få ögonen att glittra
Men jag har vart sorgsen sedan dagen jag föddes
Jag måste få lära mig att njuta av solskenet
Först då kan jag förstå skönheten i den
I dessa obetydliga stunder utan syre kan jag inte andas
Låt mig få ta ett djupt andetag av den friska luften
Jag vill lära mig att älska igen
Vill du bli min lärare?
Jag vill lära mig att hata igen
Gör något oförlåtligt, så klarar jag det
Jag vill känna känslor igen
Känslor kan man inte leva utan

Åhh du Vise , lär mig männsklighetens mysterier
Ännu en gång och låt mig få leva livet




Fri vers av Cassidy
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-08-03 17:53



Bookmark and Share


  Prometeus
Kanon
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Cassidy