Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden har inget slut

Klockan tickar

Går 

Skyndar på

Hinna med allt

Stressen omsluter

Väntande

Stannar upp

Vill inte

Följa strömmen

Har gått över

Alla gränser

Fallit nästan

Till marken utmattad

Blivit uppslukad

Av en tidsmaskin

Drar i handtagen

Stoppar upp 

Helt

Andas igen

Känner friheten

Komma tillbaka

Låter inte

Tiden överta

Gå långsamt

Till dåtidens ljus

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 13:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Pausarna i livet är livsviktiga.
2022-05-10

  alicja lappalainen VIP
människans motstånd mot stress
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP