Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitsipporna


När vitsipporna
blommar i backen till skolan
kommer hon försent




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-09 21:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Förstås!!
2022-05-10

  Lehva VIP
En mycket vacker text om det vardagliga : Flickan som glömmer tiden och njuter av våren.
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP