Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRSÅNG 10 maj 22.

KONTRAKTET

Att se och tvingas varsebli
Guds väg genom svårigheten.

samt i alla
smärtsamma
upplevelser

är att bredda sinnet med
fantasins och föreställningens kraft

Samt låta intuitionen
och känslorna följa samvetets röst.
 
en sinnebild för våren
du står där
ensamt frysande

Blekvita skönhet.

främling
tagen ur ditt ursprung
väcker du vårlycka
i vår karga själ

Fullmåneskrik.

nattfåken lyser lyssnar
och vinden som andas
skapande medvetande

drogs sig tillbaks i stillhet förenande
kropparnas vilda kamp

Lät våren vänta.

Bosse. 10 maj 2022.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-05-10 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten