Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är inte märkvärdig

Döden är väl sannerligen
inte något märkvärdigt.
Det handlar bara om en
abrupt förändring i
medvetandetillståndet
samt att man äntligen
har fått komma hem till
ett mycket mer mänskligt
ställe än helvetet världen.
Döden är som att bli älskad
och kysst för första gången.
Döden är en rysning utav
välbehag och en obeskrivlig
lycka för den utsvultne.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-11 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP