Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


D'EJA' VU

Vet du hur gammal jag är ?

-Nu ska han inte va sån,
för när jag var tjugo var jag
tillsammans med en man
som var sextio,
och han hade inga pengar.

Nä ! å de har inte jag heller
och nu är du trettiotre å jag
sextisex med överhängande
risk för att bekantskapen
med dig medför en hjärtattack.



*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2022-05-12 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP