Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Har de koll... Av Ewa-Britt Nilson 2022-05-13. Som du kan se av bilden är det en tagen bit av Väsbyån, nere vid en pendeltågsstation och redan på den tiden fanns tågtrafik där.


Kommentar på en text (2567) rim på sex rader




Arbetsförmedling har ett mål
att utan vatten eller ens tvål

lokaler sina egna så skrubba
att del av handlingsbalansen rubba

lägga ner verksamhetens eget staffli
lägga ner sin påtagna roll samt energi.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-07-02 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP