Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var den tiden då


I dimmans ridå

Smärtan när hon kröker sig fram i leran

styrkan i skriken man bara kan se men inte höra

allt i slowmotion och tystnad 

den råtunga luften som ligger lager på lager 

där härer låter sina klingor slå

svetten dryper mot glansig hud 

Hålen i magen där blodet sipprar ut

svagheten som kryper på där styrkan hägrat

Smärtan känner hon liksom dem 

föraningarna

de kom bara med delvis visdom

signalerna fanns alltid där

hon hade bara blundat




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-21 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP