Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frälsaren

Ur vågorna på stranden kryper hon fram
en frälsare utan namn

Hon ser sig om med frälsarens mod
upptäcker allt elände på vår jord

Vad kan jag egentligen förmå
för att hjälpa de fattiga och små

Otillräcklighetens lön jag fått
det är bara några få jag nått

Men jag kämpar på
några till kan jag kanske få

Innan jag åter i havet får ro
och låter allt bero












Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-18 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP