Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

Så nätt

På kinden

Ger mening

Vara älskad 

För den du är

En kyss

Minnas

Blott dagar

I kärlekens spirande

Grönskans rum

Ta med 

I livets allvar

Gör dagen 

Lättare

Följer spåren

Av djup längtan

Till nästa gång

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 11:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktiga ord.
2022-06-04

  alicja lappalainen VIP
SMÅ BEVIS PÅ ÖMHET KÄNNS VIKTIGA I LIVET
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP