Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den svarta dalens ensamhet

I en svart dal
Utan växtlighet
Kargt
Grått
Vandrar dessa
Människor
Som när sitt liv
På lögner
Tuggar
T o m idisslar
Tills smaken
Känns sann

Drar med stora penslar
Sin egen världsbild
Egna sanningar
Som endast
Dom omedvetna
Kan beundra

Så när fasaden
Börja krackelera
Färgen spricker på duken
Finns bara
Ensamheten
Kvar

penslarna
Målar än mer
En värld
Ingen annan kan se
Och det enda som växer
I det karga landskapet
Är lögnerna




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-23 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP