Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omfamnar allt det vackra trots allt ändå


Trycksvärta och tidningsrubriker


Dagar som denna
När solen skiner
och man vill omfamna
allt det vackra
Så mycket man kan
Utan att låta glädjen
försvinna bort

Det är då man får
försöka le
Men utan att förneka
Den svärta som dagens
tidningsrubriker fått

De som handlar om
sånt man helst inte vill se
Men som ändå
har en förmåga
att ändå tränga sig på

Det är då man får försöka
att njuta av det fina vädret
och vara så glad man kan
trots allt ändå






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-24 10:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att leva med öppna sinnen och ta vara på ljuset som skingrar mörkret.
2022-05-25

    Lena Staaf VIP
Denna strid mellan våra tankar, bejaka det vackra och goda, ta till sig det onda men inte så att det tar över.
2022-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar läsa tidningarna.
De kan behålla sin propaganda.
2022-05-24

  Grubbelmia
Fint skaldat om att omfamna det vackra, trots svärtan i nyhetsförmedlingen. Kämpar själv med detta, så din text uppmuntrar mig. Kram /Grubbelmia
2022-05-24

  alicja lappalainen VIP
Vädret förtjänar beundran idag.
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP