Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SECURITAS AS A CRIMINAL SYNDICATE IN THE WORLD

Med en historik av smutsiga affärskontrakt,
sexresor och illegal sidoverksamhet utgör
Säkerhetsbolaget Securitas en säkerhetsrisk
för rättssäkerheten däri nepotism och korr-
uption medger en kollaboration av kriminella
nätverk som alltmer liknar ett brottssyndikat
i världen.

Som världen i sig själv är förd bakom ljuset
fungerar inte världen som den var avsedd,
så länge människor är inblandade.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-05-25 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP