Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malabarspenat

Malabarspenat
en sån märklig växt

springer envetet iväg
skjuter starka skott
som Jacks bönstjälk
klättrande mot skyn

gungbrädeblad
för fnittrande
små regndroppar

gör en loop
i vindriktningen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 11:05



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Infallsrikt och muntert beskrivet.
2022-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Den kommer alltså från Malabariska Kusten i Indien.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP