Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magdalen på språk kurs! på obestämd tid.


LÖDA/Tyrky ska löda Sverige i NATO med verbal utpressning.


Turkiet pinnar? mama och pappa, tup och höna, limmade hans ögonlock.
Tyrky ska löda Sverige i NATO med verbal utpressning eller som en storebror som vet bäst och allt.


Magdalen på språk kurs! på obestämd tid.

Svenskspråkiga bonderesonemang skulle fungera bättre, körsbäret skulle inte kosta 200 kr/kg vid Kristi himmelsfärd och vår Magdalena skulle inte förekomma i en sanitet och överenskommelser som olika kommuner har gjort utan regeringens medgivande, för att Sverige tillhör inte Sverige länge sedan, med skriftlig kontrakt eller bara muntlig avtal.
Entreprenader har tagit sina incomster och investerad där i länder inte behövs arme och soldater som i Costa Rika där landet leds av en och bra person.


Sverige måste nå en överenskommelse med sig själv. att börja organisera för landets interese ej intressen av 8 partier och en kung , där bråk slutar aldrig.
men så länge det inte gör någon skillnad i betydelse:
en för en och alla för alla.
eller en för alla och alla för en.
eller axel vid axel,
sida vid sida ,
löd till löd
som de inom Nato trodde skulle fungera om de var inblandade i Nato eller skulle utnyttja Sverige av dem eller de i Sverige.
Det är en bluff av mest jenanta utryck!




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-26 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP