Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration till att skriva min text, kom sig av att läsa en haiku av Elinor Sörensson. Skogsmaskinsblues heter den. Här gör jag helt i onödan reklam ibland för andra pennor. Men ibland förlåter de orden och rimmen.


Vandring i skogens mark





Bladskog är då vacker att vandra
tids nog skiner solen på andra

där kan en finna själens ro
i en sådan skog ville bo

tänka sig en sådan fin bok
någon kunde bli en galen där tok...


(2022 05 25)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-07-26 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP