Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ

Min själ är tyst
vart tog den vägen
den försvann när jag var så
upptagen av mig själv
att jag inte brydde mig om den

Den kanske har tagit
sin tillflykt hos någon annan
som en katt som söker ett extra hem
Kanske får den mer näring
och bättre mat där än hos mig

Själen hittar nog hem till mig igen,
kanske det är bra att den
får lite näring på annat håll ibland
Men jag måste skärpa mig
så att den inte hittar något
annat hem för gott
min sköna varma själ




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-27 11:11



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Så utmanande ord - om själen som försvinner när vi blir allt för upptagna av oss själva. Grubblar vidare... /Mia
2022-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
spännande tanke att själen går o kommer som den vill - som en katt!
2022-05-27

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt om själ på utflykt!
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP