Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frontländerna kommer att utplånas.

https://www.expressen.se/nyheter/ryssland-landerna-kan-bli-forsta-offren/

DÅ Så,  ingen reagerar på dessa två magra kvinnor som har stärkt sin inre styrka som jättar, och har skapat sin mognad under PKK och andra existerande terrororganisationer i landet!

Sverige som lämnade hela ekonomin, barndomen, barnens utbildning, hälsa, seniorer, hälsa i händerna på utländska vinstdrivande företag Nationalgardet hoss pedofiler,  kontrollanter och bordellkungar och nu kämpar kvinnorna för en landremsa som lämnats föräldralös för länge sedan bara i en muntlig avtal  i troende splittring mellan folken!

Ibland har mardrömar  att jag måste lämna Stockholm, byggnader och välkända platser framstår som okrypterade ruiner...

"Helsingfors och Stockholm har äntligen sagt adjö till sin suveränitet och självständighet. Nu behöver de också gå vidare", säger Nikolaj Kobrinets.

Ukraina står inför ett extremt starkt hot samtidigt som Ungern blockerar Rysslands sanktioner. Specifikt hotar ukrainska tjänstemän Ungerns premiärminister Viktor Orban med att störa en eterisk oljeledning om han inte håller med EU:s sjätte sanktionspaket mot Ryssland.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-05-27 14:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://marcusoscarsson.se/just-nu-svenska-politiker-pekas-ut-som-terrorister/
2022-05-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nya chockerande detaljer kommer fram. Ryssland anklagas för att ha bortfört sina egna medborgare och att tvångssända dem till krig i Ukraina
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP