Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bränningen

Jag ser havet bölja i långa mjuka vågor
de är alldeles blanka nästa oljiga
inte en krusning syns
Solen kastar sin strålar på ytan
och får tillbaka glittrande ögon

En fiskebåt syns lågt därute
med sitt bruna trekantiga segel
den höjer och sänker sig i dyningarna.

Plötsligt hörs ett vrål
en kaskad av vatten
den blanka lugna vågen
har visat sin dolda kraft




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-28 16:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vacker uppsprudlande
Skrivelse om havets
lynniga kraftväsen!
;)

2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP