Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla kära mammor o extra mammor


grattis på mors dag.

alla som kämpar.
för sina kära-
med värme o kärlek.
de är inte lätt .
att vara mamma-.
jag lyckades med 6 barn -
ensam kämpa sen blev 2 barn änglar .-
får vara tacksam dom år vi får .ha en bra dag.
av birgitta skrev 28.5.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-28 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP