Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sticker nu så det så


Alla säger att jag inte ska skaffa hund
Tänk så bunden du blir
Du måste gå ut med den minst tre gånger per dag
Det är dyrt också / katt är mycket lättare

Just för att dom trakasserar mig så
Som om inte jag skulle klara ta hand om en vove
Bara därför ska jag köpa mig en
A brittish sheepdog / har jag alltid velat ha

Men först ska jag flytta långt långt bort
Till havet ska jag flytta
Där ska vi bo / min hund och jag och ingen
Ingen ska få röra oss bara så det är klart






Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-29 21:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint val en vän för livet får du
2022-07-13

  Gunwale VIP
Härlig känsla av förestående frihet här! Voff!
2022-05-30

  Lehva VIP
Häftig text skriven på ett fängslande sätt. Undrar ofta varför människor har åsikter om andra människors livsval. Vi är mest experter om oss själva. Om ens det.
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP