Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd men orubblig

Mitt lilla knyte.
Ditt hjärta har redan fångat mitt, ditt ömtåliga hjärta.
Och det ger mig mod men fyller mig med rädsla.
Förlåt för min rädsla.
Jag är inte rädd för dig, men för vad världen kan ge dig.
Och vad jag inte kan ge dig.
Men jag kommer lära dig att vara barmhärtig, mot dig själv och andra. Så din pappa kan lära dig att vara orubblig.
Och jag känner dig redan med mig, känner att du är allt.




Prosa (100-ordare) av Vilanele
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilanele