Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturen



sticker fram sitt ansikte i spåren av tragedier
den ser möjlighet utvidga sitt territorium
där försvagade av sjukdom lider
skrämmande att inse
människor förnekar sig inte, oavsett tid
än mer skrämmande sko de sig på andras bekostnad
de trampar ner och skövlar städer
och vid fiskeläget
hederliga fiskares drag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-06-02 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP