Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2014 då vi samtalade


Otroligt älskade uggla


Rosen utanför Veras
sällskap fått
där står de och samtalar
om stort och smått
och åren som gått
Fiskmåsarnas rop droppade
som sjömännens rop i nöd
efter sitt dagliga bröd
sjögången var svår
fiskafänget berättade om oår
Otroligt vilken växtkraft vinden har
Tänjer bandet mot rymden.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-31 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP