Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKJUTNINGAR HAR BLIVIT MÄNGDBROTT

Svensk polis har upphört utreda mängdbrotten
och dit hör alla skjutna med handeldvapen,
därför tar man lagen i egna händer och beväpnar
sig dels för att försvara sig och dels för att skipa
rättvisa där många skjutningar är ren hämnd
för andra skjutningar.

Polisens interna uppfattning om läget är att alla
inblandade i dessa vendettor ska lösa problemet
själva genom att eliminera varandra.

Människor nödgas helt enkelt vara ställföreträd-
ande åklagare, domare och bödel,
allt i ett.

Skjut dig fri !

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-05-31 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP