Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är ett komplement till älskade uggla - historiska suckar


Jag håller med klokuggla ***



Det är viktigt att ge andra hopp
det finns så många utsatta i samhället
och värre blir det
Du vill arbeta med det
Engagerad redan

det stämmer perfekt med Maryjanns klagomål
över MacGywer och grabbarna som räddar världen
då jag läste
sparade jag orden
2017-08-04 22:42


Det här var den första resan
hade ömtålig rest dig
den svarta häxan narcissisten Maryjann
det var den spindelben som valde en av tre
den fulingen
isolerade dig du deprimerad väntade ut dig mjuk
för tomma löften och koppen levrat blod
hur många människoliv har det aset mördat
läser själen utifrån vad vi skriver?


Historiska suckar
Läs Psykiska handikapp som ett komplement

till denna novell skildrar en relation
en narcissist, en livsätare
som fullkomligt äter ut sin partner


och din "blodsbroder" trampade dig och utlöste återfallet
mycket värre än första gången





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-31 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP