Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huka er kärringar och gubbar



för nu laddar han om

jag har skrivit så många ord för din skull
ändå ingenting gjort
dessutom blivit hånad av en manipulativ skog !
så mycket du gett, inget du fått
så mycket under åren som gått
och du så skändligen misshandlad, en fasansfull resa
genom livets träskmarker

jag vill vandra tills vägen tar slut
där ska jag bygga ett rede av läkt och ler
i tysta gläntan slå mig ner
där ska friden komma som en stilla gråt
och ingen ska där ligga i försåt
Jag vill vandra under tysta skyar mot ett mål
har skrivit så många ord för din skull
ändå ingenting gjort
Förstår hur det känns när vingar bränns, då handen du tryckt
visade sig vara fienden

upptäckternas gravkapell upptäcka
brodern som dig trampade
jag vet hur det känns när vingar bränns
hålet i ryggen efter vildvittrornas bett
Hur kan ord skriva allt jag sett
efter vägen du var sjuk








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-05-31 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP