Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Möten


Människor av olika sort finns
då du lärt dig skilja avig och rät
när du stickar
kör du stickan i de uppblåsta
de försvinner strax
då bubblan spricker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-01 12:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
på kornet
2023-02-23

  morgonstjärna VIP
Fyndig var de kommer ifrån det vet ingen.

2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP