Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnbågsormen


Lyckades fånga den med min lins
där den vilade ut
efter de regniga dagarna
Vågade inte andas för att inte störa
då den värpte en guldspann
Kanhända den är släkt
med koltrasten som ruvar
på sin andra kull
ska bli nyfiket leta där den låg
kanhända finner skatten
det skulle förgylla våra dagar
efter allt

tack för idag älskade uggla
Sista badet ikväll grupp två.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-01 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP