Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Alla mirakel



Det föds nya varje dag
om våren och sommaren
den som är blind för dem
sotig av stora svärtan
Går det att förstå
den som trampar
de ömtåligaste
alla som vaknar med älvorna
och somnar då
måndraken vaknar
viskar i människobröst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-06-02 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP