Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse

Mungiporna dras ner till hakan
som möts på halva vägen
ögonbrynen letar tröst hos varandra
näsan vidgas
ögonen stirrar
blind
kindernas skyddsmekanism sätts på
de blir hårda och aggresiva
vill det sig illa så bits de
armar och ben tar efter kinderna
stel
tårna vill in i foten
fingrarna vill ut
så långt bort från handen som möjligt
ohanterligt
Kaos inuti




Fri vers av Cerelice
Läst 744 gånger
Publicerad 2006-08-04 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerelice
Cerelice