Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Troll finns alltid.


Hemvärnet


Om du tillhör hemvärnet
då bevakar du en skatt
och närmast hjärtat den bär
Den beskyddar du
som kung Salomos skatt
både dag och natt
ogärningsmän ingenting har för
de omringar huset
och försöker släcka ljuset
för endaste älskad person
boende där




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-06-01 22:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Badet tog sin tid och församlingen.
Hemkomsten hungriga svansar.


2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP