Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Avtryck klokuggla



Vet du medlidande känner
med de i själen fattiga
Skulle inte med dem vilja byta
inte heller deras skosnören knyta
Har hellre minnen som mig värmer
bär då en skottsäker väst
mot varje objuden gäst
Det finns mycket ofattbar grymhet
tankarna därpå
kan få varje kärl att brista
en älskad person värmer
mer än oheliga ord

godmorgonkram <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-02 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP