Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula ankungen

Bortappad

En liten  röst

Klar

Möter upp

Närmare sig 

Sakta på vattnet

Bär på rädsla

Övergiven

Saknar tröst

Uppmärksamhet

Har det inte bra

Gula ankungen

står för 

Mycket

Önskan omtanke

omsorg

Se dig i ögonblicket

Vattnet visar

Ringar av kärlek




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-02 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2022-06-04

  Grubbelmia
En otroligt vacker och poetisk text, som jag läser om och om igen. Får nya tankar varje gång... Kram /Grubbelmia
2022-06-02

  alicja lappalainen VIP
..FINT SOM EN SAGA FÖR BARN SOM SLUTAR BRA.
"Vattnet visar
Ringar av kärlek"
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP