Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Den grå eminensen' är egentligen en hel hop människor vilka söker 'dra i olika trådar', för att få kasperteatern verkligheten att gå på i olika hjulspår, utlagda redan eller under åtminstone teoretisk uppbyggnad.


Det finns två slags människor 2022 06 02





Det finns två slags människor.
De vilka bestämt hävdar
att det finns politik
'att se i varenda buske'.

Och då de vilka hävdar att politik
och 'allt annat' inte alls hör ihop.

Och så de tveksamma,
som väl mest känner 'äh, öh, hm'
och undrar över varför inte ens vädret
går att 'förutspå'... undantagen alltså.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP