Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntunga moln



tuffar förbi enligt tidtabellen
de hastar ut på trappsteget
stiger ner på perrongen
fäller upp sitt paraply
tolv grader känns som ?

Gott värmer alla minnen
som vi gav varandra
alla goda ord som en värmande boa
gott att veta regnet
vattnar jorden
Regntunga moln kan fälla sin last
vet ändå dropparna
putsar våra fönster
vattnar alla nedmyllade frön
och nyplanterade plantor
så de kan sprida väldoft
och glädje då värmen återvänder

tack älskade uggla du är bäst <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-03 06:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Glöm aldrig det
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP