Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hägnet



fågelvingen släpar sig till sitt bo
undslipper blåsrör och giftpilar
i örat det susar
och pulsen den rusar
större än behovet av gemenskap
är behovet av den rätta ensamheten
där stiger tanken på
en spänd stjärnvajer
mellan våra inre stjärnor
inga krav eller måsten
där du vistas




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-04 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP