Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Samma symptom


Under samtalets gång
fann vi stressnivån hos oss båda
skyhöga alltför många händer
lämnas kvar hos behövande
knappt någon tid över
till egna jaget
Paniken på vägen
vad glömde jag dörren strykjärnet?
Vi måste sätta ner foten och andas

Der sista idag ska hämta stockrosor
Spade hink och pall
Sedan tar jag helg

Tack för idag klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-06-03 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP