Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargalöp

Vargen löper som
skadeskjuten över
skogens blödande sår

väter sina tassar
i vattenfyllda
spår efter skördaren

förlorar vittringen
av ett rådjurskid
för en stund

men den lilla
är chanslös mot
vildmarkens jägare




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-04 14:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Både varg och skog kan bli utsatta villebråd när mänskan dundrar fram.
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP