Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Non, je ne regrette nien. Edith Posf


Oförsiktighet

De oförsiktiga ordens val
är för alltid mitt kval
Skulle jag gjort på ett annat sätt?
det är inte alltid lätt
att veta vad som är rätt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-04 20:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text vars innehåll inte känns helt obekant.
2022-06-06

  Öknens Ros VIP
Vi har alla fällt obetänksamma ord då och då, ett mänskligt beteende. Det finns ingen som är perfekt.
2022-06-05

    Lena Staaf VIP
Eftertankens kranka blekhet drabbar ibland hårt. Men gjort är gjort. Bara att bryta ihop och gå vidare.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP